Sju sätt att få en tjej kåt, tips 1

Första tipset ni kommer få är ett enkelt men effektivt sätt att få en tjej att bli galen, på ett bra sätt alltså. Dock är det ett tips som är som mest användbart precis när man ska hångla men kan även fungera innan man börjar. Dock är det lättast om man använder sig av några av tipsen på samma gång för att få bäst resultat.

Detta så enkla knep är helt enkelt att sätta hela handen bakom hennes huvud och greppa tag i håret, inte dra dem så hårt om du inte märkt att det är en sådan tjej som gillar det förstås. Så greppa tag i håret, kolla henne i ögonen, börja hångla och sen när ni hånglar som värst bara sluta och om hon försöker börja hångla igen dra ifrån lite retsamt och när du sen vill är det bara att fortsätta hångla.

Fungerar varje gång med samma resultat. Nästa lördag kommer jag ge ännu ett tips, vad det rör sig om får ni kanske en ledtråd om i veckan. Men nu ska jag göra mig i ordning för ikväll, en uppdateringen om festen kommer antagligen ikväll med.

Älskad av tjejer men hatad av pojkvänner // Fox

6 comments

  1. Tack din kommentar i min blogg! 🙂

  2. Din ’sort’ växer inte på träd -tyvärr.

  3. Asså lol

    Alltså vem vet inte redan allt du har skrivit? oskulder?

    • Om du hade läst på ordentligt så borde du vetat att jag skrivit att mycket av det jag nämnt har man gjort eller kan bara det att man inte tänker på det.. Sen vissa ”tekniker” osv som jag skriver om är det inte många som kan

  4. Allt stämmer

    Hej, allt du skriver stämmer här. Jag har blivit kallad gud, och alla möjliga ord ”bästa killen jag nånsin haft sex med (efter mitt enda tjejsex som råkade vara min bästa kompis, av nån)” av ett flertal av tjejerna jag legat med, det är väl orsaken till att det blivit mycket KK’ande genom tiderna också. ”Konsten att dominera” kan man kalla det? Inte handgripligen men subtilt. Feelingen. Men sen har även jag (som alla andra) haft sex med tjejer där inget funkat för att kemin helt enkelt inte varit där. Funkar det inte så är det fel tjej ”för mig”, och jag kan ju bara vara glad då över att 90% av fallen är jag ”grym!” istället. Vill bara bekräfta allt du skriver här.

Leave a Reply