Början på nytt (igen)

Så var man här igen, ursäktandes för att min är helt otroligt inaktiv och det ända jag kan tänka är FÖRLÅT! Mycket som händer och mycket som snurrar så får aldrig ro att slå mig ner och börja knappa på tangenterna för att förhoppningsvis förgylla eran vardag lite extra.

Men jag måste väl i ren Fox anda berätta om vad som kan ha varit årets bästa kväll!
Den började med ett enkelt sms: Är du hemma? Svar: Ja 🙂
Men det som kanske chockade mig mest var svaret som kom efter det: Bra då kommer jag 😉

Detta sms kom från en 9:a med rött nästan brinnande hår, ögon som får en att le, och en rr som nästan gör att man blir troende.
Första tanken var fan vad härligt, har pratat med henne och träffat henne ute ett par gånger. Lite kyssar och små mys men inte mycket mer, båda har haft fullt upp med annat men nu så. Så ni kan förstå min förvåning när det smset kom, och hon som verkade lite blyg/pryd, men tyckte det sken igenom när vi kysstes iof.
Andra tanken i ren ungkarls stil var: FAN nu måste jag ju städa och det som är så stökigt. Men man säger ju inte till en 9:a det händer inte! Så stressandes sprang jag runt i shorts och städade och duschade lite snabbt, inte så snabb dusch som jag hade hoppats dock, jag var ju tvungen att raka mig och spelar ingen roll det går aldrig fort. Men nu känner jag att jag glider från ämnet här. Ni är ju inte här för att läsa om hur min vardag är och hur lång tid det tar att raka sig så man är sådär otroligt len, utan ni är här för alla smaskiga detaljer ni inte får någon annanstans.

Kl var väl runt 20 när hon ringde på dörren, gick förbi soffan och såg att jag missat plocka undan lite vikta kläder så slutade med att jag slängde allt bakom soffan, aja får väl vika på nytt det här är viktigare.

In kliver hon i ett par tighta vita jeans och en svart/silvrig topp som hängde sådär lagom löst över en br på 8. Ni vet sådär så man ser mycket men inte allt och som gör att man bara vill se mer!

Vi pratar lite och jag frågar om hon vill se någon film, ja självklart svarar hon. Filmen som jag satte igång var faktiskt Disneys Flygplan, ja jag vet vad ni tänker att man inte kan sätta igång en sådan film. Åjo så fel ni har, finns knappt någon tjej som inte tycker om Disney och som inte tycker om att skratta. Som jag skrivit tidigare är det helt otroligt viktigt att få tjejen att skratta. Får man henne inte till det, kommer man inte få henne till att göra något annat heller. För skrattar hon så känner hon sig bekväm och därifrån kan man gå långt.

Men för att komma till där allting börjar hetta till:
Finns en scen där dom sjunger, och då säger jag kanske mitt absolut smörigaste uttryck jag någonsin har myntat: Jag kan vara dina vingar. Som hon smälte, hon praktiskt taget hoppade upp i min famn och satte sig gränsle. Kyssarna börjar hagla och tog inte lång tid innan hennes topp och min tröja var av. Hennes svart-vita spetsbh satt perfekt över brösten och jag ville knappt slita av den. Men det gjorde jag, nästan så hårt att den gick sönder och så började jag göra som man ska göra för att göra en tjej galen. Vara nära erogena zoner men inte på, så började kyssa precis ovanför brösten och runt, till och med under men aldrig på bröstvårtorna. Jobbade mig upp mot nyckelbenen, jag vet att det är ett känsligt ställe som fungerar på alla tjejer men inte som på henne, tydligen hade jag hittat en så kallad sexpunkt (förklarar mer om det i ordlistan). Hon blir som tokig och jag bär in henne till sängen.

Frågor om hon tycker om leksaker, svaret kommer blygsamt att hon älskar dem, så tar fram en wand som jag köpt förra veckan men inte fått tillfälle att använda den än. Sagt och gjort den tas fram och kopplas in i väggen (ja den går på ström, otroligt starka vibrationer, rekommenderas starkt!), nu har hon bara trosorna kvar och jag beordrar henne att sära på benen, hon lyder direkt. Underbart är min tanke. Jag börjar på den allra lägsta inställningen och går sakta uppåt, redan efter ett par sekunder hör jag det bekanta ljudet av en tjej som får orgasm varpå jag slutar. Hon kollar på mig som om jag vore en zebra och hon ett utsvultet lejon. Jag börjar igen när hon lugnat ner sig lite och fortsätter tills hon är ännu närmre att komma denna gång, och fortsätter så tills hon skriker att jag inte ska sluta. Det jag gör då är att jag lägger ifrån mig wanden och börjar hångla med henne, långa kyssar som går från munnen hela vägen ner till hennes lår där jag drar av henne trosorna och resten förstår ni nog.

Denna leksak kommer användas fler gånger det kan jag lova er. Så mitt tips för denna gång är att införskaffa er en sådan och sen njuta av att retas, för sexet ni kommer ha efter att ni lärt er hur ni retas med den kommer vara nästan utomjordiskt.

//Fox, Raggningsexperten

5 comments

 1. Simon

  Härligt att du börjar skriva igen! 🙂

 2. Fox nu är det fan skarpt läge här.

  Kort sammanfattning:
  Har gått tillsammans med en tjej i skolan i ca 1 år. Men jag kommer att byta skola efter sommaren. Dvs sista gången jag kommer att träffa henne är nu på söndag vid en fest. Vi känner varandra okey och pratar lite då och då och hänger i samma grupp. Dock inget givet tecken på att ”ta det vidare” så att säga.

  Planen atm är att bli redigt full och se vad som händer, vilket känns som en jäkligt dåligt plan. Kan du ge mig några råd här?

  Målet? Inget större, men lite hångel vore ju nice 🙂

  Hur fan ska jag lägga upp detta på en snyggt sätt?

  Mvh,
  Erik

Leave a Reply