Fältrapport Brunetten

Det började en helt vanlig fredags kväll, jag stod utanför Oleary’s och rökte med en polare när jag såg henne gå förbi. Det var svårt att inte lägga märke till hennes vickande gång och man blev som hypnotiserad när hon gick förbi en. Medans vi rökte klart ciggen blev naturligtvis resterande samtal om henne och hur någon av oss skulle sarga upp henne.

Första neggen som kom upp var: ”Du vickar härligt när du går, men det ser nästan ut som om du inte kan gå i klackskor” (vet denna var inte så bra som dom brukade var när jag var mer aktiv). Funderade på om denna verkligen kunde funka, men kände för att göra en stor chansning för att se hur det gick.

När vi kom in såg jag henne stå vid baren, med hennes kastanjebruna hår, perfekt formade rumpa i tight och kort vitklänning samt ett par väldigt höga svart klackskor, en helt klar niopoängare,  så gick jag fram och ställde mig bredvid henne beställde en öl och sa min negg. Reaktionen blev precis som jag önskade, först sken hon upp som en sol och sen såg man att hon ville sjunka igenom golvet. Skrattade och kollade henne i ögonen när jag sa: ”Haha så farligt är det inte”, varpå hon berättar att hon faktiskt har lite svårt att gå i klackskor och rodnar.

Efter en stunds snackande så frågar jag om jag får lov till en dans och sagt och gjort så går vi och dansar. Vi börjar bugga lite och sen dansar närmre och närmre varann, då jag bestämmer mig för att köra en klassisk variant för att se ifall hon är intresserad eller inte och denna funkar på alla tro mig.

Jag börjar sakta men säkert dansa bort från henne och meningen är då för att se ifall hon följer efter, gör hon det är hon intresserad och som jag märkt tidigare under dansen så följde hon efter. Efter lite tryckare så kollar jag henne i ögonen ler mitt vanliga lite snea leende och lutar mig fram sätter en hand i hennes bakhuvud och kysser henne.

Vilken kyss! Jävlar säger jag bara. Eter långa kyssar medans ljusen bara snurrar runt omkring oss på dansgolvet så går vi ut och tar var sin cigg, när vi sitter där och röker så kommer en riktigt gammal klassiker igång ur högtalarna: Var ska vi sova inatt.

Skrattade för mig själv och tänkte, lättare kan det inte bli!! Tar tag i hennes händer, börjar sjunga med och dansa lite medans jag kollar på henne och till slut börjar hon också sjunga med, varpå jag frågar lite ”allvarliga”: Fast vart vill du sova? Hos mig eller hos dig?

Svaret blev hos henne och gud vad glad jag är för det. Skönare säng var länge sen jag låg i(haha, med båda betydelserna) men det får ni nog höra om en annan gång.

 

Mvh

Fox // Raggningsexperten

Leave a Reply