Sommar och med vad allt det innebär

Nu är det sommar och som ni märkt har jag inte varit särskilt aktiv på länge, för haft mycket och annat roligt att göra 😉

Men tänkte ge lite tips till er som inte tränat inför beach 2013 som jag. Är verkligen ’out of shape’ både fysikt och sargar mässigt. Men en sak som jag vill att ni ska komma ihåg är att utsidan faktiskt inte spelar någon roll. Man behöver inte ha ett sexpack för att ragga upp tjejer på stranden. Vet att det kan kännas jobbigt att dra till stranden med polarna om man är lite ”lönnfet” eller vad man ska säga, men det viktigaste är inte hur man ser ut utan att man ler och ser ut som man har kul och är en rolig person.

För det första tjejer ser då är en kille som ser ut att må bra, har kul och får andra att må bra och då är det inte så viktigt med utseendet och för det andra skulle du bli nobbad så är det ju bara skitsamma fortsätta snacka med polarna och ha kul. Svårt att inte ha kul på stranden med polarna och det är hennes misstag.

 

//Fox, Raggningsexperten

2 comments

  1. nu har det gått väldigt lång tid sedan uppdatering 🙁

  2. Jag tycker din blogg är helt underbar att läsa så jag undrar vart du nu har tagit vägen?

Leave a Reply