Dags att visa Luleå vem som är den bästa raggningsexperten

Dags att ”låta” Fox komma ut lite. Har inte riktigt låtit ”honom” komma ut på länge, utan varit mer mitt lugna jag då jag var på G med en tjej..
Men som ni borde veta vid det här laget är det inte så längre utan jag tänkte om jag kunde slå mitt rekord på 10 nr avslut och 6 birdies ^^

// Fox, Raggningsexperten

4 comments

  1. helle

    Kan du inte göra en omvänd guide för oss tjejer på hur vi ska ragga på killar? 😉 Eller typ ”hur man gör en kille kåt”.Jag är såå sjukt less på att killar jämt ska försöka game:a mig, nu jäklar vill jag game:a dem!
    Undrar förresten, hur gammal är du? Snackar vi kring 25 eller närmare 30? (:
    För övrigt, bra blogg!

    • Klart jag skulle kunna göra det 🙂 Men det är mycket lättare för tjejer att ragga killar, då det inte krävs mycket egentligen 🙂 Men sen beror det på var man är också, till exempel på krogen räcker det med ett leende och sen fråga om de vill ta en drink eller nåt. Skulle säga att det fungerar 9/10 gånger. När det kommer fram en tjej och frågar mig om vi ska ta en drink och prata lite säger jag aldrig nej, då jag personligen vet att det krävs en del ”mod” för att gå fram och prata med en främling 🙂 Jag är 22 år 🙂 Tack så mycket 🙂

  2. När ska du till Linköping i sommar?

Leave a Reply