Kärlek

Viktigt! Något som jag lärde mig nyss.. tyvärr.. Försök att inte falla i kärlek för lätt, gjorde det nyss och allting gick åt helvete.. Nu står jag här ensam och med brustet hjärta.. Och vet ni hur man löser sånt? Joo man övar på allt gammalt som man nästan glömt bort. Så förvänta er många härliga fältrapporter nu framåt tiden. Sommar snart också och då vet ni alla att det händer saker!

 

//Fox, Raggningsexperten

7 comments

 1. Jag förstår verkligen, är i samma tråkiga sits.
  Nu har jag haft turen att få upp kontakten
  med ett antal gamla vänner precis
  så dom har fått bli ett substitut till min’olyckliga’ kärlek.
  Jag vet att jag ska se till att leva själv nu några år,
  ta igen mycket av det dom gått förlorat i ett destruktivt förhållande.

  Vi ser nu till att ta vara på sommaren,
  gör det vi känner för
  men framför allt göra sånt som inte går
  eller är svårare i ett förhållande.

  Fast jag har sorg i hjärtat
  finns där en lättnad i att jag är
  ’min egen chef’ över livet.

  Sköt om dig! (Inkl. alla som läser detta.)
  Mvh Kim

  • Yes, man får helt enkelt tänka med hjärnan istället för hjärtat. Även kuken är bättre att tänka med 😉 Så nu skiter vi i allt som förhållande heter och leker lite, ser hur långt man kan dra detta spår. Kommer testa lite helt olika takitker för att fånga intresset. Bland annat leka synsk (testat en gång och det fungerade klockrent) ^^ Har ni några saker som ni vill testa men inte vågar? Släng iväg en kommentar och jag testar det och skriver en fältrapport om det sen 😀

 2. Verkligen synd att det går dåligt för dig just nu men jag måste ändå vara lite egoistisk och glädja mig över att Sveriges bästa expert på raggning ska skriva lite mer inlägg.
  Lycka till i framtiden!

  • Synd och synd, egentligen var det lika bra ^^ Vet själv att jag inte är världens bästa pojkvän utan jag ska göra det jag är bäst på.. Att flörta och ragga 😉

 3. Jag vet att jag ska se till att leva själv nu några år

 4. Heej, Fox. True blev kär

 5. Heej, Fox. True blev kär

Leave a Reply