Back to business + enfixering

Ytterligare än en gång har jag varit borta länge och inte skrivit nåt, denna gången för att jag enfixerade. Lär mig aldrig att lyssna på hjärnan istället för hjärtat..
Visste inte ens att saker och ting kunde gå åt helvete för att man var för ”perfekt”. Aja nu är det som det är och vi får se vad som händer och sker.

En sak jag lärt mig iaf är att om den du är intresserad av håller på och smsar och håller på med mobilen hela tiden när ni är och sen inte svarar när du är skriver är det ingen idé att satsa på det. Visst man ska inte ta allt för hårt och skicka miljontals sms för att det är jobbigt. Men svarar hon/han inte på hela dagen så skit i det helt enkelt. Kommer bara gå åt helvete sen då det innebär att den som du är intresserad av inte lägger ner den lilla möda det är att svara medans han/hon inte ”uppskattar” ditt sällskap när ni är.
// Fox, älskad av tjejer och hatad av pojkvänner

Leave a Reply