Ordlistan

Ordlistan är nu uppdaterad med de uttryck jag använt.
Varför jag och mina polare använder andra ord är för att andra, särskilt tjejer, inte ska förstå att vi pratar om dem.

Finns även något som är kallad en bitchsköld och det är en ”sköld” som tjejer sätter upp för att verka lite svårfångade, det är oftast bara att använda neggar på dessa tjejer så brukar det lösa sig.

Varför man ska använda neggar är helt enkelt för att det ger DHV och sen blir tjejen mer intresserad. Ett extremt exempel som jag använt på en tjej som hade lösnaglar var: Åh vilka fina naglar du har, är de riktiga? Fast jag visste att de inte var det. Hennes svar: Nej, det är lösnaglar. Vilket jag svarar med: Jaha, fast de är ändå fina.

Vad jag gjorde där var att först få upp hennes självförtroende och sen ”trycka” ner det igen. Jag bevisar helt enkelt att jag inte är som alla andra. Om man gjort rätt och fortsätter göra rätt så kommer hon att försöka bevisa sitt värde för dig. Det många då gör fel är att de ”släpper till”, ger efter och försöker vara närgången med henne. Det enda det resulterar i är att hon tappar intresset för att du är för lättillgänglig. Om man väntar lite och är lite distanserande så kommer hon till slut att kasta sig över dig.
Man blir bättre på detta med tiden, tro mig jag vet.

Älskad av tjejer men hatad av pojkvänner // Fox

Leave a Reply