Angående att flörta

I förra inlägget skrev jag om hur man ska flirta med en tjej. Sista punkten står det flirta inte med andra. Självklart ska du flirta med andra tjejer, dock inte framför ögonen på henne. Du ska inte heller flirta med tjejer hon känner, men om ni är ett gäng och t.ex. är ute på krogen kan du köra lite sargnings trix på hennes polare för att hon ska ”tjata” på dig att göra dem på henne med.

När du börjat prata med en tjej så försök att få henne att prata så mycket om sig själv som möjligt, då nästan alla har lätt att prata om sig själv och det enda man behöver göra är att lyssna. Att lyssna kan vara en av de viktigaste sakerna när det gäller att ragga. För ju mer du lär dig om henne och kommer ihåg desto mer kan du använda senare i samtalet eller om ni är på väg hem och ska sätta på musik tillexempel. En annan sak som är viktig är att få henne att känna sig trygg, glad och bekväm. Lyckas du med att få henne känna så är du inte långt ifrån närmre kontakt om du sköter alla din kort rätt.

 

Fox // Raggningsexperten

Leave a Reply