Hur man flörtar med tjejer

De olika stegen:

1. Först och främst, kom ihåg att dessa regler inte alltid fungerar! Kanske hon gillar en annan man som kommer att hålla dörren öppen för henne.

2. Starta en konversation med henne. Tala med självförtroende och flöde, men försök inte måla upp bilder av dig som macho, super-smidig, cool, komiker, pick-up artist, kvick
konversatör, eller med ett yrke som du inte har (kan funka om du kan mycket om yrket, har själv använt mig av detta i diverse städer).

3. Du kan fejka förtroende till en början. Det kommer att komma mer naturligt när hon pratar med dig.

4. Överväldiga henne inte med komplimanger. Du bör fokusera på att gå från ”trevlig bekantskap” till ”intim vän / potentiella älskare” snabbt. Intima vänner skämtar runt, retas med varandra och rör vid varandra. Börja med att röra henne på armen när du skrattar (inte titta på handen). Se om hon berör dig.

5. Du ska inte agera som om du försöker imponera på henne. Om hon verkligen gör något dumt och är lite generad (inte förskräckt) ”reta” henne för det. ”Flina” och säg: ”Wow – snyggt jobbat” med ett litet leende,
sedan ändra ton och säg: ”Åh, kom hit” och trösta henne med en liten kram. Om du gör eller säger något dumt, ska du inte bara ignorera det men du ska heller inte fokusera på det för länge. Utan du ska bara säga: ”Det är min första dag gåendes. Ge mig en paus!” med ett leende naturligtvis.

6. Dra lite skämt. Humor kan lindra genering. Annars kan du bara lära dig att vara vitsig. Nästan alla tjejer gillar intelligenta samt förtroende.

7. Visa att du är trygg med dig själv och när du säger något så håller du ditt ord.

8. Om du säger något konstigt, följa upp det med något roligt och förvandla det till ett skämt.

9. Sitt nära henne men andas inte i nacken. Två stolar sida-vid-sida är allt som behövs. Du skulle också kunna sitta bakom henne och ibland slå i håret en gång eller två. Hon kommer vända sig  om det känns och då kan du sedan dra ett skämt som hon tycker är roligt.

10. Om hon har en scarf på som du tycker är ok eller riktigt bra, berätta det för henne och rör vid hennes halsduk i några sekunder och fråga när och var hon fick tag i den.

11. Hitta något som ni båda tycker är lustigt. Vänd det till ett intern skämt, så när du vill prata med henne har du något att säga oavsett vad och hon tycker att det är roligt. Emellertid ska du inte använda det för mycke. För i sådana fall förlorar det sin humor och hennes uppfattning av din humor sänks.

12. Du ska inte alltid vara ivrig över  att börja prata med henne. Om hon går in rummet behöver du inte hoppa
upp och säga hej omedelbart, men om hon sitter bredvid dig och initierar samtal, kör bara!

13. Var mannen! Flickor hatar när de måste starta konversationen eller ta ledningen (låt henne prata också
dock! Kom ihåg: att lyssna är lika viktigt!). Du KAN gå och sitta bredvid henne eller prata med henne och om hon
tycker om dig kommer hon inte bry sig (hon kommer att älska det!).

14. Du ska hoppa från ett ämne till ett annat när du pratar.

15. Berätta för henne några korta, kloka och underbara berättelse om det finns en lång paus i mitten av dina samtal.

16. Kom ihåg att hur konstigt det än kan tyckas, eftersom nästan varje kille är lika nervös att prata med
dem som du är, har några väldigt snygga tjejer aldrig blivit flirtade med eller har haft en pojkvän så skräm inte iväg henne! Ibland är dessa super populära tjejerna ännu ensammare eftersom de känner att de har alla
dessa vänner och ingen vill gå ut med henne. Så bli hennes vän först och sedan gå vidare till att flirta (men du ska inte vara hennes vän för länge, för då kan hon oroa sig över att en relation kan förstöra eran vänskap). På detta
sätt kommer du inte att skrämma iväg henne.

17. Ta reda på hennes intressen och musik hon gillar. Prata sedan  med henne om dem. Om du inte kan komma på något
att tala om använd ett samtalsämne som ”Hur har din dag varit?” eller ”älskar du inte den här tiden år? ”. Dessa fungerar oftast bara om du redan är vän med henne och ifall du träffar henne varje dag. Om du inte ser henne på en daglig basis och hon nämner till exempel en semester hon ska på snart så fråga vart hon ska. När hon kommer tillbaka så fråga henne hur det var.
Du ska inte vara extremt seriös i din förfrågan utan bara fråga nonchalant.

18. Låt henne inte få en felaktig uppfattning om att du är bara ett irriterande skadedjur.

19. Du ska INTE flirta med två tjejer på en och samma gång. Det kommer att göra henne förvirrad och sluta gilla dig.

 

Fox // Raggningsexperten

3 comments

  1. Riktigt nice läsning! Du skriver på ett riktigt bra sett och på två dagar har jag fått en riktigt ”sargnings idol” och inte bara Barney Stinson. Det skulle varit riktigt nice om du kunde skriva lite mer om olika rutiner osv. Skulle varit nice med lite tricks och sådant också om du kan sådant. I alla fall, lycka till med sargningarna och ha det bra 🙂

Leave a Reply