Konsten att kyssas

Det hela börjar med en kyss och om du inte är bra på att kyssas kommer du inte komma tillräckligt långt för att få henne i säng och använda dina nyfunna muntliga färdigheter. Så jag vill dela med mig av några tekniker för att driva henne galen med enbart en kyss. Till er som haft ett längre förhållande så låtsas att det är den första kyssen och försök känn samma känslor igen. Sedan kysser du henne sakta och passionerat och sedan hångla med henne som du gjorde när ni började träffades.

Jag kan inte säga hur många gånger jag har hört en tjej säga att hon kan säga om hon kommer ligga med en kille när han kysser henne om hon kommer att ligga med honom eller att om han vet hur man kysser så kommer han att vara bra i sängen! Din första kyss kan vara din sista! Många tjejer väljer faktiskt med din första kyss om de kommer att gå längre. Så det är självklart att du ska bättra på dina kyss-färdigheter och tekniker. Så jag kommer att dela med dig några av mina tekniker när det kommer till kyssar, typ av Kyss teknik 1.

Kyss teknik 1:
Rena tänder och frisk andedräkt!
Först ut, du absolut har rena tänder och fräsch andedräkt. Nu kommer jag låta som din mamma men detta är viktigt och sjukt uppskattat av tjejerna. Borsta tänderna varje morgon och kväll och efter all måltid om möjligt. Drick hellre vatten snarare än läsk (för allmän hälsa och friska tänder), kaffe kan ge  fläckar på tänderna och ge dig dålig andedräkt. Ha alltid några halstabletter med dig också, halstabletter är bättre än tuggummi, eftersom de kommer att lösas där tuggummit kommer att stanna och komma i vägen för din första kyss! Nu när du har rena tänder och andedräkt, låt oss tala om kyssteknik.

Hålla dina läppar i form!
Vill du kyssa någon med torra, spruckna och eller råa läppar? Inte hon heller eller hur? Så håll dina läppar i god form. Ha lite lypsyl eller annan läpp balsam med dig hela tiden och hålla dina läppar mjuka och släta. Inte plocka eller dra huden på dina läppar, det kommer bara göra det värre!

Låt oss anta att detta är en första kyss, och om det inte är en första kyss, låtsas att det är en första kyss som jag nämnde ovan, och det kommer att ge ny spänning till en befintlig relation, prova och se!
Se till att gå långsamt fram och inte ha bråttom. När tiden är rätt, sakta gå in för kyssen och var mycket försiktig. När du sätter dina läppar på hennes de passar bättre om du sätter antingen hennes övre eller nedre läpp mellan dina läppar. Kyssa henne  långsamt, och sedan om hon svarar, kyssa henne igen. Varje gång njuta av upplevelsen och variera var dina läppar är, från hennes överläpp till hennes underläpp eller båda läpparna.
När du fortsätter kan du dela dina läppar mer och försiktigt börja använda bara toppen av tungan. Nu om hon har sticker tungan i munnen, så är det en stark signal för dig att göra samma sak, men ändå gå långsamt och inte hålla det hela vägen, gå långsamt och retas.

Fler tekniker finns och jag kommer berätta mer så småningom

//Fox – Raggningsexperten

6 comments

 1. Tjena Fox! Vilken grym sida, hittade denna precis och kan bara instämma i dina tips.

  Tänkte dock höra från mästaren om du har något tips för att ragga på en ”upptagen” tjej. Med upptagen menar jag att hon har en kille lite löst men ingen hon planerar att spendera livet med.

  Vi är i samma vänskapskrets på plugget och snackar lite då och då men inget seriöst eller mer. Vet inte riktigt om man ska försöka bygga upp något eller invänta nästa fest för att dansa intimt och ta det därifrån?

  Stort tack i förhand!
  //Jonas

  • Tja Jonas,
   Finns väl egentligen två tillvägagångs sätt i detta fall.
   1. Denna är lite ”avancerad” om man säger så, den spelar väldigt mycket på psykolog. Om ni är bra polare och hon berättar vad hennes pojkvän inte gör, t.ex. att han brukar vara hemma hela tiden och spela och inte tillbringa så mycket tid med henne. Så kan du säga: (med glimten i ögat naturligtvis): Om jag var din pojkvän skulle jag definitivt sitta upp och spela hela nätterna och glömma bort dig, och strax efter det säga haha nej det skulle jag aldrig göra, inte mot dig.
   Vad detta gör är att hon tänker på att det är så hennes pojkvän gör mot henne och hon börjar förhoppningsvis tänka på att du skulle behandla henne bättre än hennes nuvarande kille.

   2. Nummer 2 är lite som du säger, det jag tycker du ska göra dock är att börja prata med tjejen och hennes polare och sen lägga lite mer fokus på hennes polare och få tjejen du vill ha att försöka lägga sig in i samtalet. Men inte spela för mycket på kompisen för då kommer hon till slut tro att det är polaren du vill ha. Ett annat tricks som är jävligt enkelt och som fungerar överallt är att ha en tuss med ludd i fickan eller vill man vara lite avancerad så tar men en klick maskara: säger till henne du har nåt där och så tar du ”bort” luddtussen du redan har i handen eller mascara klicken från ögat osv. Detta kommer då få henne att se att du lägger märke till detaljer och en annan jäkla massa psykologist 😛

   Hör gärna av dig sen och berätta hur det har gått, om det gick helt åt helvete eller om du vill ha mer tips 🙂

   //Fox

   • Stort tack! Jag återkommer senare med en update och kanske behöver lite flera tips.

    Mvh
    //Jonas

 2. sexii♥

  Hej fox , jag är en tjej som är 15 år och inte haft det… Alltså jag har typ en pojkvän.. han var otrogen mot mig och jag vill verkligen vara tillsammans med honom. Jag undrar om du har några tipps på hur jag kan få tillbaka honom? Kram kram, Julia♥

  • Hej Julia,
   Väldigt tråkigt att höra att han var otrogen! Mitt bästa tips som kommer hjälpa dig mest i framtiden skulle vara att strunta i honom 🙂
   Men om du ändå vill få försöka så ska du inte vara alltför på honom och kanske även ”flörta” LITE med hans polare. Då han märker att du inte är lika intresserad honom kommer han bli mer intresserad av dig och försöka mer för att få den igen. //Fox

  • Simon

   Julia jag kanske är för sen men jag håller med Fox, strunta i han. Du förtjänar bättre och om han får som han vill trots att han var otrogen så kommer han bara fortsätta, inte bara med dig utan med fler tjejer.
   Oavsett vad du gör så hoppas jag att allt blir bra.

Leave a Reply