Fältrapporter: Teneriffe

Satt och letade igenom datorn och hittade dessa fältrapporter då jag var på Teneriffa. Istället för att skriva alla 3 st som jag skrev då så skriver jag alla i ett inlägg istället för er enkelhets skull.

Dag 1 (söndag) p=0

Kom till Teneriffa ca 14.00 och vi var vid hotellet runt halv 3. Klockan 4 låg jag vid solstolen och spanade efter SB:s. Det fanns ett par st SB 8:or och högre vilket var skönt att se, såg dock inga klubbar eller barer under bussturen till hotellet dock.. Seg efter flygresan så det blev ingen sargning men det kommer!
Adios!
//Fox

Dag 2 (måndag) p=0

Ska idag se ifall jag kan hitta en klubb, gör jag det är det större chans på poäng trodde jag.. Märkte att det inte går att sarga själv på dansgolvet vilket var där jag höll till mest denna kväll. Direkt när jag hade klivit ur taxin till klubbområdet så får man se en jävla massa SB:s! Inga dåliga heller, runt en 30-40 SB 8:or och 15-25 SB 9:or alla med BB och BR över 8! Direkt efter synen av SB:s känner jag att jag hade velat att Andy och TeddyBlue steg ur taxin efter mig, men så var inte fallet och jag kände mig för första gången riktigt osäker, magen knöt sig och det kändes jobbigt att gå fram till tjejer.. Så då beslöt jag mig för att se ifall jag kunde sarga på dansgolvet men satan så svårt det var ensam! Att åka utomlands med D-Team är ett måste, så även att öppna en Workshop i framtiden!

Adios!
//Fox

Dag 4 (onsdag) p=2, möjligtvis 6 poäng

Mycket sol och bad idag igen men det är ju inte för att veta hur mycket jag solat eller badat utan det är fältrapporterna ni är ute efter jag vet. Denna gång sket jag i att jag var ensam och att jag inte kunde någon rutin egentligen tillräckligt bra men se det löste sig ändå. Börjar med att gå fram till ett set om 3 tjejer, en SB 7.5 med BB 8 de två andra var under SB 6 så de var inget att tala om.

Tvekar en stund innan jag går fram men tar till slut mod till mig och går fram och staplar fram på knackig engelska att jag och mina vänner satt och diskuterade lite och vi behövde en kvinnas åsikt, hört detta förut? Tvivlar jag inte på. Körde rutinen med diskussionen om magi och fick dem att börja diskutera, frågar dem till och från om jag stör dem bara för att visa att jag kan gå när som och det fungerar bra, vi fortsätter diskutera lite tills jag frågar hur de känner varandra, SB 7.5 är kusin med en av de andre och den tredje jobbar hon med. Jag frågar vad alla heter och sen är det min tur att svara. Svarar ’Fox’ som alltid och helt plötsligt brister alla ut i skratt, själv sitter jag där som ett fån och fattar ingenting tills SB 7.5an säger att det är vad hon heter i efternamn?! Vad är oddsen?! Drar igenom lite snabbt historien med ärren och handen och får några hundögon tittande på mig. Känner att jag är klar med det här setet som var ett uppvärmnings-set och beslutar mig för att gå vidare, struntar dock i nummer avslutet vilket jag nu i efterhand tycker är korkat.. men men.

Går till nästa pub/klubb och går in på dansgolvet direkt när jag sätter min första fot på dansgolvet så börjas LMFAO – Party Rock Anthem att spelas och jag kan inte motstå utan börjar dansa för mig själv. Det kommer fram 2 tjejer varav en SB 8 med BB 8 och frågar om jag är dansare?! Jag svarar: ”No, all i know about dance have I learned by myself”. Dom blir förvånade och vi dansar lite, fluffar lite, men han inte börja sarga på riktigt förens de springer iväg. Går iväg kör samma inledning på 2 olika set till, fungerar bra men märker att jag är dålig på övergången från inledning till attraktion. Måste lära mig fasbyte! Men går tillbaka till dansgolvet där det nu står runt 8 st i en ring, 2 äldre damer, 2 yngre och sen ca 4 killar. Jag ställer mig i närheten och dansar så som jag brukar, genast får jag uppmärksamhet och blir ”accepterad” i gruppen. Börjar dansa med alla och har förbannat kul. Får sedan reda på att de från Stockholm så vi börjar fluffa lite på svenska. Bestämmer mig för att sarga på en av de äldre damerna och märker genaste hur lätt det är med att inte bry sig om hon går fram till någon annan och att få henne att kämpa om min uppmärksamhet.

Hon går fram till en annan kille och börjar dansa, det resulterar i att jag direkt reser mig från soffa och går fram till närmsta tjej och börjar dansa med henne, det som händer är att hon börjar grinda mig framför hennes kille! Tills han rycker tag i henne och jag går tillbaka till soffan och sätter mig, genast kommer 40+ sätter sig bredvid mig och sätter en hand på insidan av låret samtidigt som hon säger att hon vill sova med mig! Kör lite Hook and Release på henne och det funkar svin bra. Klockan närmar sig fyra och eftersom att jag vet att jag, familjen och familjens vänner ska på utflykt tidigt dan därpå tar jag faktiskt taxin hem till hotellet, men först går jag fram till 40+ dotter som jobbar där och ber henne om hennes nummer ifall att jag skulle söka jobb i Teneriffa eller komma och hälsa på. Går tillbaka till 40+ och säger att jag ska dra, vi börjar hångla lite sen går jag därifrån. Kommer till hotellrummet och skriver ner lite tankar och funderingar samtidigt som jag sakta somnar in. Känner mig nöjd med kvällen då jag har öppnat 4 set, fått en birde och tagit ett nummer. Har ett par idéer som antagligen kommer blir Fox’s första rutin.

Adios!

Kom även på att det var stripstänger överallt på alla klubbar, kom på det då jag hittade denna bild på mobilen.

//Fox, älskad av tjejer, hatad av pojkvänner

2 comments

  1. Ronya Hjertberg

    Har funderat på en sak, om man har träffat dig osv och sedan vill lägga till dig på fb (bara för att du var en trevlig ”typ” och inte för att du har blogg osv.. hur stor är då chansen att du accepterar än på fb då?

    • Den är stor, om du vet vad jag heter så är det bara lägga till mig. Du kan även skicka ett meddelande så jag vet också 🙂

Leave a Reply