”Du gör fel”-tekniken för att ha trekant

Låt oss säga att du just träffat henne på en bar eller klubb och ni tre är nu tillbaka på din lägenhet. Samtalet är bra, ni smuttar på vin eller vad som helst. Du har inte fört upp trekants idén än så du inte vet om hon är på eller inte.

Hur ni börjar:
Din polare lämnar rummet och säger att han ska någonstans ett kort tag (t.ex. macken för att få cigaretter). Han går. Ni två är nu ensamma.
”Kom hit. Låt mig visa dig den här riktigt sköna massagetricket jag lärde mig igår! ”
”Okej!” Svarar hon.
Vem fan avslår en massage? Speciellt när det är ett nytt trick. Du börjar massera henne, berätta henne att ligga ner och slappna av. Du fortsätter. Frågar inte henne att ta av sig kläderna ännu. Just nu vill du bara att det ska vara oskyldig. Ryggmassage med kläderna på.

Han kommer tillbaka

Snart tio minuter in i hennes massage, kommer din polare tillbaks från macken. Hon kommer inte att bli osäker/skämmas eftersom vad ni två gör är oskyldigt: bara en ryggmassage, kläderna är på. Han går in och ser att du ger henne en massage och säger:
”Nej, nej, nej. Är det tänkt att det ska vara den Manchu-Massage jag lärde dig? ”Frågar han.
”Ja”
”Nej, nej! Du gör allt fel! ”
”Nå, hur gjorde man ?”
”Här, gå åt sidan.”
Bingo! Du flyttar åt sidan och låter honom göra massagen. Hon bör vara så avslappnad, att hon inte bryr sig vem som ger hennes massage, så länge det känns bra.

Växla

Ursäkta dig själv och säg att du ska gå på toaletten, så att han kan ha en stund med henne. Du kommer tillbaka, dämpar belysningen och vrider upp musiken. Du börjar massera hennes ben. Det har börjat. Nu har ni två fysisk kontakt med henne. Han på hennes rygg, du på benen.

Gör henne upphetsad

Långsamt arbeta dina rörelser mot hennes inner lår. Dina kläder ska börja tas av, långsamt. Ingen brådska, inga plötsliga rörelser. En av er börjar kyssa baksidan av hennes hals. Den andra smeka (masserande) hennes inner lår. Fortsätt i din egen takt. Be henne att ta av hennes behå eftersom banden är i vägen. Senare ge samma ursäkta för hennes byxor (om hon inte bär en kjol, vilket skulle göra det hela MYCKET enklare).

Om hon inte har försökt stoppa allt nu, så är ni mer än halvvägs inne.

Gå inte för fort vid något tillfälle. Alla plötsliga rörelser, om du klär av dig för fort, pratar för mycket eller tar tag i hennes bröst, kan hennes avslappning brytas och hon börjar fundera på vad det är som händer. Tänkande är inte bra just nu. Bara låt dina handlingar sköta snacket, och musiken och atmosfären kontrollera vibbarna.

Fördelen med att ha en trekant med en vän och en brud är att efter allt detta händer vet du att hon är lös och det bör vara hennes tur att hitta en partner:
”Tror du Jim skulle gilla det här?” Frågar du.
”Jag vet inte. Kanske. ”
”Låt oss alla gå ut nästa fredag, bara vi fyra. Så får vi se hur det går … ”

Blev ett långt inlägg nu eftersom att det var länge sen jag skrev om något raggarmässigt överhuvudtaget. Så läs det ihop med en polare och sen gå ut på krogen och hitta någon. Detta fungera något så otroligt bra, vet inte hur många trekanter jag och Andy har fixat via dessa knep.

Fox // Älskad av tjejer, hatad av pojkvänner

Leave a Reply