En sjuk resa

Nu har man äntligen vilat upp sig efter veckan i Borlänge. Jävlar vad kul det var, blev att man höll på med ett antal tjejer där. Var inte särskilt svårt utan bara att gå fram till en snygg tjej och fråga om de ville kyssas, 8/10 sa ja. Men har kommit fram till att jag faktiskt inte ligger runt lika mycket utan jag håller mig mes till birdies.

Men nog om mig nu, det är ju inte så att ni läser för att se hur jag mår utan ni läser för att se hur jag lyckas.

Ett nytt tips som jag fick höra av Andy är att om du vill kyssa en tjej kan du säga: Jag funderar på att kyssa dig.
Oavsett vad hon svarar finns det alltid ”en väg ut” som gör att du slipper ”pinsamma” stunder och det 🙂

Fungerar klockrent, var ju tvungen att testa det på festivalen och var många som blev charmade och lite generade när man sa det.
Så bara att ut och testa nu.
Fox // Älskad av tjejer, hatad av pojkvänner

 

Leave a Reply