Reglerna

Vad jag lärt mig av detta och andra ”2 killar och en tjej” trekanter var:

– De som är lite galna är de bästa kandidaterna (uppenbarligen så kommer inte ”snälla flickor” att vara med på det så lätt som de ”galna”). Du skulle bli förvånad på hur villiga de är att experimentera.

– Fråga inte om hon vill, tala om för henne hur det kommer gå till. Om hon inte gillar det kan hon gå. (”Spela” henne inte om du inte har några kort, dock.)

– Om du ska bjuda in en av din polare att vara med, se till att han ser önskvärd ut och att han inte har ett dåligt rykte.

– Under trekanten, berätta för din vän att han bara ska vara med och inte be om att få ansluta sig när han går in i rummet. När jag väntade i 40 minuter för två flickor att ”bjuda in mig” i sina kyssar, bara för att först senare få reda på att jag borde ha gått fram och kysst dem istället för att fråga.

– Under sex, är det bättre att hålla musiken bara hög nog så att samtal inte kan starta. Om de startar kan folk sedan börja argumentera, skämta eller berätta historier, ta det en annan gång.

– Innan du föreslår en trekant med din tjej, fråga om hennes åsikt av din polare. Beroende om hur hon svarar, vet du om han kommer att vara den för jobbet.

– När du bjuder in tjejen, få det att låta som du och din polare fattat beslut att låta tjejen vara den som ni vill ha en trekant med. Dvs: ”Vi trodde att det skulle vara häftigt att festa med dig. ”

– Gör det så att det verkar som om ni tre bara kommer att gå tillbaka och ha lite kul. Beskriv inte allt som kommer att hända, eftersom hon inte kan vara redo att höra det eller föreställa sig det ännu. Säg att ni tre skulle kunna gå tillbaka och ”festa lite”. Gör så att det verkar som det kommer att bli något väldigt bra, bara lite tvetydligt.

– Om hon ändrar sig, så säg att det är okej. Du kan fortfarande ligga med henne som ett par. Tala om det någon annan dag, inte nästa dag, eftersom skälen för sitt beslut kommer fortfarande vara färska i hennes sinne.

-Låt henne vara en aktiv partner också. Om hon blir den passiva spelaren, om du gör allt och hon bara får, kan hon känna sig bortskämd eller missbrukas. Då och då fråga henne för en massage, kyss, avsugning etc. Det bör vara interaktivt och alla bör delta.
Fox // Älskad av tjejer, hatad av pojkvänner

Leave a Reply