Scenariot med 2 killar och en tjej

1) Du och din polare leker med en flicka.

För att bättre illustrera hur du kan ta upp detta, låt mig berätta en trekant jag hade för ett tag sedan:

Jag var på en fest, när Isabel, en sexpartner till mig ringde. Hon ville komma och träffa mig. Jag sa att jag var på en fest (medan jag försökte antyda att jag var upptagen). Hon sa att hon ville se mig den natten. Jag gick motvilligt med och berättade adressen för henne. Jag ville inte ha henne på den festen eftersom det fanns flera andra kvinnor jag haft mina ögon på. Men jag tänkte en i handen är bättre än två i skogen.

Snart var hon här. Hon var  överallt på mig, kyssar, visade hennes territorium för de andra flickorna. Förståeligt, men inte coolt, eftersom jag ville träffa nya tjejer den natten, även med henne vid festen.

Så jag tänkte att hon skulle få betala i utbyte mot att jag förlorade mina potentiella ”kunder”. Jag sa till henne att här i stan, festar vi på olika sätt från de olika delarna. Hon frågade mig vad jag menade. Jag sa till henne att vi ofta hamnar i trekanter, och att om hon ville hänga med mig ikväll, skulle hon behöva svänga med en vän och mig. Nu, missförstå mig inte, jag är inte gay, men jag tänkte att det skulle vara en rolig aktivitet, så länge han stannar på ena sidan och mig på den andra.

”Stå aldrig mellan en hund och en brandpost” – Anonym

Jag sa till henne att det var det som var reglerna, eftersom jag var på väg att börja prata om detta ämne med en annan tjej när hon ringde. Menande: ”om jag inte får det med dig, kan jag få det med en annan ikväll”. Jag spelade, men det fungerade. Hon gick med på att det. Jag sa till henne att inte oroa sig för det, att ha roligt på festen.

Senare kom vi tre hem. Under bilfärden tog jag inte upp ämnet. Varför verka som en amatör och över-hypea det? Låtsas som om det inte kommer att hända, ta inte upp det och du ger inte henne en chans att ändra sitt beslut eller övertänka. När vi kom hem började Isabel och jag hångla och ganska snart sög hon av mig, jag fortsatte till mitt sovrum med dörren öppen. 15 minuter in i avsugningen, hon var ganska upphetsad och började att leka med henne själv också. David gick förbi mitt sovrum, som vi hade anordnat. Jag signalerade honom, och utan mycket buller, tog han av sig sina kläder och började kyssa ryggen. Hon var överraskad, men snart insåg att hon ville ha det precis lika mycket som vi gjorde. Han  började sedan slicka henne bakifrån, och natten for felfritt under tre timmar. När vi var klara lämnade David  rummet och oss ensamma.

Det var det, det gick ganska lätt, nästan som en porr-film.

Leave a Reply