Trekanter

Jag kommer nu att lära er hur ni ska öka era chanser till trekanter vilket är det mest spännande och härliga man kan göra. Men trekanter händer inte allt för ofta och med tanke på att du behöver en tjej som är villig att ligga med en annan tjej eller med en av dina vänner, är dina chanser att få till en nästan inga.

I båda fallen är jag starkt emot att ha en trekant med en flicka du bryr dig om. En trekant kan bara skada en kärleksrelation. Om du vill få en flicka inblandad, få en som du inte har alltför många känslor för, som du ser som ”play-mate” eller KK (och hon ser dig som samma sak).

Då och då kommer du hitta kvinnor som dessa. De förstår att om saker inte fungerar, kommer ingen att bli sårad och du kommer inte att höra om detta för resten av ditt liv. Så när jag hänvisar till ”tjej” här, förstå att jag inte menar flickvän utan en sexpartner, någon som du kan ringa för sista-minuten sex och inte någon som du föreställt dig gifta sig med.

Det finns två sätt att ha en trekant:

1) Du och en vän gör en tjej.
2) Du och din tjej hittar en lesbisk tjej.

Naturligtvis skulle de flesta av oss killar snarare vara involverad i två kvinnor istället för att behöva dela. Men de flesta kvinnor är som ett grenuttag: Du kan ansluta flera enheter till det! Plus så är upplevelsen lika roligt. Och skryträttigheterna är lika värdefulla.

2 comments

  1. Tjena! Först vill ja bara säga att ja diggar bloggen hade en liknande blogg förut. De märks att du läst på och lärt dig använda de du läst i praktiken. För de andra är ja lite nyfiken på var du bor, hur gammal du är etc.

    /pz link

Leave a Reply