Pocahontas

jag varit med om.. Aldrig mött någon som haft en sådan bitchsköld eller som varit så sugen men låtsats som något annat. Började redan den första dagen på kryssningen, inledning vet ni ju redan hur jag plockade en birdie lätt genom att ”konstatera” att hon sög dåligt när hon inte kunde tända ciggen. Vi träffades till och från i korridoren och slutade med att hon hakade på fest i hytten. En hel del birdies och kyssar senare så låg vi ner i sängen och de andra hade dragit vidare. Hon sa hela tiden: Jag brukar inte göra sådant här och jag svarade ärligt och sa att jag inte trodde det eller förväntade mig något.

Vi började ta på varandra och när det börjar hitta till så somnar hon, förstod inte vad som hände men hon berättade senare att hon har narkolepsi..
Jag kan inte somna p.g.a snarkande så jag gick upp och tog en promenad där jag hittade två av polarna sittandes pratande med 2 brudar. Orkade inte sitta kvar så tillslut blev det att gå tillbaks till hytten och lägga sig bredvid tjejen som fortfarande låg och sov. Vaknade kl 17 på dagen efter, gick och la mig klockan 08:00. Hon beger sig till sin hytt och antog att jag inte skulle träffa henne något mer, men när några ska ta bilder med polarna så känner jag någon som kommer förbi och tar mig på rumpan. Blir glatt överraskad och vänder mig om, vem står inte där jo Pocahontas (det vi kallade henne efter att vi sett henne andra gången då hon hade ett pannband som påminde om det). Vi börjar kyssas igen och går runt och håller varandra i handen, trycker upp varandra mot väggar, dörrar till och med i trappen. Slutar med att vi går tillbaks till hytten och fortsätter där vi slutade förra gången. Denna gången behöver jag inte säga så mycket så när vi börjar klä av oss kommer en av polarna inrusande med en tjej i släptåg och säger: ”Oj.. Äh vi tar överslafen”.Sagt och gjort de klättrar upp och börjar köra igång, något mer avtändande får man ju leta efter i det tillfället, snacka om att inte försöka vara lite tysta. F

Jag frågar om vi ska röra oss någon annanstans, jovisst svarar hon och vi klär på oss de kläder vi hade tagit av oss och går ut i korridoren. Ett tag funderar jag på att ta henne där och nu i korridoren så lyfter upp henne och sätter henne runt midjan och trycker upp henne mot en vägg. Men känner att det kanske inte var en sån bra idé ändå så vi rör oss mot hennes hytt. Ytterligare en gång säger hon att hon inte gör sånt och jag svarar likadant som jag alltid gjort och gör: ”Det tror jag inte heller”. Vi klättrar upp i överslafen eftersom att hennes polare däckat i den undre sängen. Letar fram en kondom och måste säga att det var nog bland det värsta jag varit med om.. Hatar kondomer.. Finns ju ingen känsla med det.. Men sagt och gjort.. En 5:1a senare och vi ligger och småmyser lite. Helt plötsligt vänder hon sig om och berömmer mig.

Vi klär på oss för att ta en cigg och hennes polare vaknar säger men du gör ju inte sånt här men glad att du hittat någon som ser bra ut. Pocahontas svarar med att han är en jävel på att kyssas också. Vi går ut och tar en cigg och går tillbaks och lägger oss. Vaknar upp 20 över 9 10 minuter innan man ska av båten. Så stressar till hytten och packar fort som fan.

Men fick reda på efter 5:1an varför hon inte gjorde sånt. Hon hade haft förhållande i 11 år och varit singel i en månad. Därför hon sa så hela tiden.

Fox // Älskad av tjejer, hatad av pojkvänner

 

Leave a Reply