Fältrapport 1

Här kommer ett långt inlägg men det är svårt att förkorta för att ni ska få så bra bild om kvällen som möjligt, men det här är en vanlig utekväll med grabbarna så läs och lär:

Det började på en välkänd krog i hemstaden. Jag, Andy och Teddy slog oss ner i fåtöljen med varsin öl och började diskutera tjejer, sargning, birdies och hur många poäng vi skulle plocka ikväll. Mitt mål var 4 poäng, bara birdies då det var min specialitet. Det dröjer inte länge innan vi hittar första setet som vi skulle sarga på. Jag skickas fram då jag är den som är öppnare, den som öppnar alla seten och får dem att komma till gänget.

Kör min standardrutin och frågar om de tror på magi, några säger jag och några säger nej vilket är det bästa som kunde hänt, då det bara är att slänga in varför då, jaha du tänker så och mer sådana kommentarer för att få dem att diskutera själva. Efter ett tag säger jag att de måste träffa Andy för att han kommer få dem att tro på magi. Alla fyra hänger med till killarna och jag slår mig ner vid min plats och säger att Andy måste köra det där sjuka trixet. Han gör som vanligt och säger att han är lite upptagen och fortsätter prata med Teddy. Allt är planerat så jag småpratar lite med tjejerna om hur de känner varandra och vad de har för planer ikväll. MEN Andy slutar inte efter ett tag utan fortsätter i nästan 15 minuter så jag blir tvungen att hitta på nya saker för man får aldrig vara tråkig för då lämnar tjejerna, tillslut rätar Andy på sig och säger: vad är det?

Back in business, jag förklarar igen om magin och de nickar och säger att han måste visa dem. Han kör det tricket vi övat på och de smälter för oss, de skrattar och ger oss TPI:n. Men de måste gå så vi säger att det var kul att träffas och borde fortsätta diskutera någon mer gång, får deras nummer och har redan plockat ett par poäng.

Nästan direkt efter att de tjejerna har gått kommer det två tjejer och sätter sig nära oss vid bordet intill, kör samma rutin och frågar om magin. Den snyggaste tjejen som var en sb8 säger: Jaa. Medan hennes vän säger nej, sb8an säger: Vaa, gör du inte?
Jag ser min chans tar tag i sb8ans arm och säger i sådana fall kan vi inte sitta här, tar tag i hennes hand och leder henne tillbaka mot Andy och Teddy. Där sätter jag mig ner och sätter henne i mitt knä, inga problem tjejer tycker om när killar är dominanta även om de säger att de inte gör det. Ber Andy köra magi tricket igen och ytterligare 2 tjejer som smälter. Grabbarna säger att vi ska dra så jag skyndar mig och säger: Det var kul, det här borde vi göra någon mer gång, vad har du för nummer så kan vi höras. Ett poäng till.

VI börjar röra oss mot dansgolvet som är min hemmaplan och jag börjar köra direkt, dansar lite med olika tjejer tills jag ser en blond sb 7 som kollar på mig. Jag slutar dansa med den tjej jag dansade med vände mig om, sa till Andy: Kolla nu när jag plockar en birdie på hon blondinen. Hör Andy säga: Det vet jag att du gör Fox. Tar några snabba steg mot henne och börjar kolla henne djupt in i ögon och ler på det där sättet jag kan så att jag ”får glimten i ögat” och det dröjer inte länge innan hon och jag står mitt på dansgolvet och hånglar.

Ser grabbarna börja röra sig mot utgången, kysser henne lätt för att retas och säger att hon får mer om vi ses senare. Hon kollar på mig försöker kyssa mig igen men jag hinner stanna henne. Vi går iväg shottar lite och går tillbaka till dansgolvet, hinner ta två steg in på dansgolvet innan jag känner att någon trycker upp mig mot väggen. Det är blondinen igen och hon är överallt på mig, tar inte lång stund innan jag får tillbaka fattningen och börjar hångla med henne igen och tafsa lite. Resten av kvällen fortlöper likadant och ni kan ju gissa hur den slutade..

Detta är en helt vanlig utekväll med mig och grabbarna så fler anekdoter kommer definitivt att komma upp, kanske inte fylld med lika många tips och trix för sånt kommer jag ta upp i andra inlägg.

Älskad av tjejer men hatad av pojkvänner // Fox

2 comments

  1. Montecarlo

    Hej vad är d för magitrick?
    Tack för sidan!

Leave a Reply