Du måste vara speciell!

Kvinnors sinnen fylls med alla de romantiska berättelser som de har läst eller sett under sitt liv, och de tror att om de väntar så kommer en dag deras drömprins att sopa bort fötterna för dom.

Det fina med detta är …

De har ingen aning om vad det är som de väntar på. Det kan finnas en viss gnista eller connection, eller kanske någon form av ”tecken”. Men de vet en sak säker: De kommer att veta när det händer … och det kommer att bli speciellt.

Nyckelordet är speciell.

Det är därför du måste vara unik och kreativ, för om du presenterar dig själv till henne på samma sätt som alla idioter i hennes förflutna har gjort … Hur kommer du att kunna få henne att känna som om du har det där extra som hon letat efter?
Det kommer du inte. Så var annorlunda och visa henne något som hon aldrig har sett förut, och jag garanteraar att din framgång kommer att förbättras dramatiskt.

Jag är säker på att du har hört folk säga ”bara vara dig själv” otaliga gånger när de ger tips om att locka kvinnor … Detta är inget annat än gammaldags dåliga råd. Ta det från mig, eftersom jag är ett proffs och gör detta ofta…
Det enda sättet att ”vara sig själv” kommer fungera på kvinnor  är om du redan är  den typ av man som kvinnor dras till. Om du var … skulle du inte behöva läsa denna blogg, så istället för att ”bara vara sig själv” behöver du arbeta på att bli den typ av man som kvinnor dras till.
Lägg märke till hur jag säger BLIR den typen av människa snarare än LÅTSAS va den typen av människa. Att sätta upp en front kommer bara få dig så
långt … oavsett hur bra skådespelare du är. Bara slappna av och läs den här guiden och tipsen som jag har utformat för att lära dig hur du formar dig själv
till den typ av man som kvinnor blir galen över … följa mina råd och du kommer vara upp till hakan med heta kvinnor inom loppet av några
veckor.

Det är ungefär allt du behöver veta för att förstå hur kvinnliga sinnet fungerar. Du vet nu vad du behöver göra för att ge kvinnor vad de vill och behöver.  Denna kommer att visa dig hur man gör det.

Till sist skulle jag vilja att du kommer ihåg att de flesta
saker som du gör för att lyckas med kvinnor kommer antagligen inte göra
saker särskilt märkvärdigt för dig.. Eftersom trots allt, du är en man inte en
kvinna 🙂 Det spelar ingen roll om det är vettigt, bara att det fungerar!

Fox // Älskad av tjejer, hatad av pojkvänner

Leave a Reply