De bästa spelarna i hemstaden

Börjar med att be om ursäkt för att det inte blivit så mycket uppdaterande angående spelet på sistone, jag har haft fullt upp tyvärr. Men jag kan lugna er med att jag åker hem till hemstaden snart och där kommer det bli mycket sargning med the one and only, min bästa wingman Andy Johnson.

Satt och diskuterade härom natten med honom angående om tjejer har blivit lättare, vi kom tillslut fram att det var vi som blivit bättre och bättre fast vi inte sargat med varandra eller mycket överhuvudtaget. Vi fick ytterligare en insikt, att vi antagligen, nej vi ÄR vår hemstads bästa spelare. Kanske till och med några av Sveriges bästa spelare i det spel vi spelar och älskar (kvinnor).

Åker om om ca 2 veckor och då är det festa, kvinnor och spelet som gäller. Han har tyvärr fullt upp med diverse saker men det börjar närma sig sitt slut och då är det bara att skörda frukterna av hans arbete. Medan han har gjort sitt där hemma så har jag tränat upp dansen och blir nu mer kallad proffsdansare, fast jag inte tagit en enda danskurs i hela mitt liv. Han har även lyckats få tjejer att köpa saker till honom: Damn, he’s good! Det är ju trots allt han som invigde mig till spelet och är en av dem som hjälpte till att ”hitta mig själv”.

Ganska kul hur vissa tror de känner mig, ni som läser denna bloggen och tror ni vet hur jag fungerar, det gör ni inte! Finns mycket bakom det yttre som ni inte vet eller tror. Men faktum är att jag inte kunde bry mig mindre. Som sagt ni tror att ni känner mig, men faktum är att det är tvärt om, jag känner er och har jag inte träffat er innan kommer jag göra det så fort du sätter en fot i det rummet jag är i. Låt oss säga att det är en av mina ”mest vältränade” förmågor. Det är ganska otroligt över hur mycket kroppsspråk och ögonen talar om hur en människa mår, tänker och vill. Särskilt tjejer som lättare har visa känslor en killar, jag vet att det var en grov generalisering för jag var ganska känslosam när jag var yngre.

Men som tur är har jag tränat bort det nu, på grund av att: En spelares värsta fiende är känslor och alkohol.

Fox // Älskad av tjejer, hatad av pojkvänner

Leave a Reply