Tjejen som äntligen är ärlig

När jag var hemma sist träffade jag en oväntad vän. En vän till en tjej jag hållt på med stod bakom mig i kön och jäklar vad fin hon var. Visste inte riktigt hur jag skulle börja prata med henne faktiskt först, för att vara helt ärlig kände jag inte igen henne först heller. Så ni kan ana chocken jag fick när hon kommer fram och säger hej och ger mig en jättekram. Det var ovanligt skönt att känna hennes värme mot min kropp.

Funderade länge på hur jag skulle ta kontakt och då fick det bli på facebook till slut. Skickade iväg ett meddelande och hoppades på att jag skrivit rätt. Fick ganska snabbt svar och därefter blev det snabbt snuskigare och snuskigare. Jävlar vad intresserad jag blev. Vet att hon har en snygg kropp så längtar tills jag får ta reda på hur hon ser ut utan alla kläder. Finns bara ett problem, hennes vän..

Vill inte ha med hennes vän att göra så det är inget problem för min del. Men efter lite diskuterande kom jag på något som kanske fungerar, något jag aldrig brukar göra mot tjejer i första taget. Men det får bli ett undantag nu, för trixet att få en tjej intresserad är att vara gullig och en gentleman när man pratar över sms, facebook eller telefon och sen om man träffar dem på krogen vara lite ignorant och en ”skitstövel”. Men kände att jag inte ville göra det mot henne.

Efter många långa nätters samtal och smsande, kanske även en bild eller två så fick jag den chockerande nyheten att hon visste om denna blogg och att hon inte var ensam om det heller. Jävlar, jävlar, jävlar var det enda jag kunde tänka tills hon sa att hon ville va en av tjejerna. Genast kände jag att jag började rodna, varför rodnar jag tänker jag? Har jag inte gjort på år och dar.. Att hon var så ärlig gjorde mig ännu mer upphetsad! För jag vet att det jag skriver om fungerar på alla tjejer och äntligen hittade jag en som vågade stå för det.

Frågade vilket av det hon läst som hon tyckte mest om och om jag inte minns helt fel så var det: ”De sju tipsen att få en tjej upphetsad”. Detta gjorde mig extra glad för det är bara en bråkdel av de tips och trix jag kan när det gäller att kåta upp tjejer. Den största ”förmågan” jag har i sänghalmen är att lista ut deras mest hemliga fantasier och även ibland hitta dem fast de inte ens visste vilken eller att de hade en sån fantasi.

Det är detta som gör att det är jobbigt att ha flytta 110 mil hemifrån.. Så när jag kommer hem blir det picknick med jordgubbar och något gott att dricka vid stranden. Bara för att jag kan spelet betyder inte att jag ljuger för tjejer det ska ni ha klart för er, utan det jag gör mest är att jag förstärker de sidor hon tycker om och som gör en tjej mest upphetsad. Sen är jag skolad i den gamla skolan där man uppför sig som en gentleman också så att jag behandlar aldrig en tjej föraktfullt.

Namnet på denna underbara tjej kommer jag naturligtvis inte berätta för er. Men kan berätta att jag mer än gärna ser fram emot denna ”förbjudna” romans med denna härliga tjej. Hennes kropp är underbar och håret är otroligt fint med det som lockar mig mest är hennes ögon och hennes skratt. Hon rynkar så sött på näsan när hon skrattar. Att hon vågar stå för saker hon tycker och tänker gör inte saken sämre.

Så jag hoppas att du längtar lika mycket som jag gör och jag kan garantera att du inte kommer bli besviken heller

Fox // Älskad av tjejer, hatad av pojkvänner

One comment

  1. Hej

    Läser din blogg varje dag och tänker på dig! Skulle gärna vilja se dig i framtiden 🙂 Kan du möta mig vid E-huset kl 19.00 Lördag kväll?

    Kramar / Henke

Leave a Reply