Fältrapport Blondie

Allt började när hon och hennes vän klev in i hallen. Vännen var en 6,5 men den tjej som jag valde var en 7,5. Hon hade en blå tight klänning som framhävde hennes Rr 8.5 men tyvärr var det inte så bra Bb, möjligtvis en 5,5-6. Br låg på 7 om jag minns rätt men det var länge sen nu, inget namn är viktigt då det är bättre att hitta på ett smeknamn som passar in på just dem i detta fall Blondie. Jag börjar direkt genom att gå fram och hälsa på dem båda två. Jag kollade djupt in i bådas ögon, log och hälsade dem varmt välkomna till festen som jag och min polare ordnat.

Efter ett tag när Blondie gick ut och rökte så började jag prata med hennes väninna och sarga lite på henne, varför är helt enkelt för att när jag senare tänker isolera Miss Blå så kommer inte väninnan säga nånting eller hindra mig då hon tycker att jag är en bra kille. Sagt och gjort vännen och jag sitter och skrattar åt en av mina många livshistorier, viktigt är att här ska man inte ljuga eller hitta på någon historia. Då det är svårt att få det att verka sannolikt och att man ser/känner om någon hittar på en sådan historia.

Båda börjar skratta och frågar om jag inte kan berätta någon mer historia. Kunde inte vara lättare utan säger: Nej, men ni kan få höra en till nästa gång vi ses. Det ser vi fram emot hörde jag dem säga innan jag vänder mig mot mina polare. Efter en stund hör jag jag att de ska röra sig mot stan och att vi ses där. Jag säger ja det gör vi och vinkar dem hejdå.

Väl på krogen möter jag min sargning i dörren och frågar vad hon gör. Inget särskilt är hennes svar. Blixtsnabbt frågar jag om hon står och tänker på att vi kör doggystyle. Nej svarar hon och jag säger, men nu gör du eller hur? Möts inte av någon kommentar utan bara av att hon blir generad. Jag går vidare och vi möts senare på dansgolvet. Efter någon minut börja hon åla sig och någon minut senare står vi och hånglar och just då finns det inget som skulle kunna få henne att släppa mig. Man skulle nästan kunna kalla det samlag på offentlig plats.

Jag ville inte ta med henne hem den kvällen så vi bytte nummer och hur det gick när vi sågs nästa gång är en annan historia som vi tar en annan gång.

Älskad av tjejer men hatad av pojkvänner // Fox

One comment

  1. What do you think about the blog now? 🙂

Leave a Reply