Utgång

Utgång idag, stället jag ska till fyller 5 år så förhoppningsvis kommer det vara riktigt mycket med folk. Frågan är om man ska sarga eller inte det får tiden utröna när jag kommer dit om jag känner mig sugen på det eller inte. Ska även bli intressant och se om man träffar på några av läsarna där inne också. Förra gången hörde man dem stå och viska bakom ryggen på en istället för att gå fram och säga något.

Var en tjej som ville ha tips på hur man raggar killar faktiskt. Faktum är att det fungerar nästan på samma sätt, inte riktigt dock då tjejer inte behöver visa värde på samma sätt som killar. Oftast räcker det med att dansa lite sexigt och sen retas lite för att en tjej ska få en kille intresserad men inte retas allt för mycket då det kan finnas risk att killen tröttnar och inte riktigt vet vad tjejen vill.

Men nu är det dags att göra mig klar för att gå så hur det gick får ni höra i nästa inlägg.

Fox // Älskad av tjejer, hatad av pojkvänner.

Leave a Reply