Lyckas med dejten

Kom på att jag faktiskt inte beskrivit hur du ska lyckas på din dejt utan jag har bara beskrivit öppnare och raggningsknep som oftast är lättast på krogen.
Några av knepen funkar dock på dejten också, det är så man utvecklas som spelare men lär sig att använda allt man kan i olika situationer och hur man ska gå till väga.

Det första tipset gällande dejten är att ni ska hitta på någonting kul tillsammans, något som man kanske inte alltid gör t.ex. biljard, bowling eller varför inte en picknick?
Det går även jättebra att laga mat hemma hos dig t.ex. Om du beslutar dig för att laga mat hemma hos dig eller henne fungerar lika bra, så är det inte så viktigt om du lyckas eller
inte. Ibland är det nästan bäst att misslyckas. Låter som en dum tanke kanske men jag ska förklara varför. Varför det är bra är för att du visar att du är villig att göra något som du kanske
inte är så bra på och om du då misslyckas och sen säger jag ber om ursäkt men jag råkade förstöra maten så kommer hon bli jätteglad ändå för att du gjort något för henne som inte många killar
gjort åt henne. Om du sen dessutom kan erkänna att du misslyckas stiger du ännu mer i hennes ögon för att du just erkänner att du inte var så bra på det.
Men lyckas du med maten är det också ett plus det med, men risken finns att du då kommer få göra det fler gånger 😉

Om du istället väljer att spela biljard, bowling eller nåt liknande så spelar det ingen roll om du vinner eller förlorar. Det som man kan tänka mest på när ni gör något sånt är att du kan negga henne om hon t.ex. råkar sätta den vita
kulan i biljard eller om hon kastar bowlingklotet i rännan. Men du ska även ge henne komplimanger när hon gör något bra och när du neggar henne ska du alltid le och ha glimten i ögat.

Just på en dejt är det inte garanterat att det blir en 5:1a men om du spelar alla korten rätt är det inget problem att gå på ett kyssavslut. Om du inte riktigt vågar gå fram och kyssa henne kan du antingen fråga om hon vill kyssa dig, säger hon ja är det bara att kyssa henne, säger hon kanske eller ingenting säger du: då tar vi reda på det och om hon säger nej så säger du bara: jag tyckte bara jag såg någonting i dina ögon eller så säger du: får man be om en kyss?

Fox // Älskad av tjejer, hatad av pojkvänner

Leave a Reply