Det fungerar

Som jag tidigare sagt så är det många som tvivlar på om detta verkligen fungerar och jag försäkrar er om att det gör det. Tjejer/kvinnor blir verkligen lätta och det blir inga problem att förstå dem. Det är även otroligt lätt att få dem lindande runt fingret om man följer de tips och råd jag ger här. Alla tips som jag ger är testade av dem bästa och bevisats fungerande otroligt många gånger. Så ni kan fortsätta neka till det men det kommer alltid att fungera, det finns alltid sätt för en spelare att sig in under ”bitchskölden”. Därefter är det hur lätt som helst.

Kan även inte sluta påpeka att det viktigaste är att le! Ser allt för många som inte ler och det ser inte alls ”inbjudande” ut. Så sluta tvivla och ut och kör.

Fox // Älskad av tjejer, hatad av pojkvänner

 

Leave a Reply