Öppnare för att ragga upp tjejer

Det var länge sen jag skrev något om hur man kan ragga upp tjejer, vilka olika tips det finns och vilka man kan använda för att inleda ett samtal och få dem intresserade och  prata med dig för att sedan leda in dem på det intimare.

RGE: Hej, lite snabbt bara, jag skulle behöva eran åsikt. Kan en straight kille dejta en tjej som är bi?
Flickor: Bla Bla Bla.
RGE: Hmm … jo det är lite svårare än så, du förstår min kompis Philip har dejtat en tjej och ja det visar sig att
hon är bi. Det var ingen stor sak tills han insåg att de delar ett gemensamt ex. Så just nu dejtar han sin
ex-flickväns ex-flickvän. Vad tycker ni om det?

Dyra kläder
Hej, jag behöver en kvinnlig åsikt … Vi var i stan idag och det fanns alla dessa 600 krs t-shirts och när tjejer ser killar bära 600 krs tröjor som dessa, tycker de tycker det är snyggt eller att de försöker för hårt ? ”
Sedan kan du använda den info och åsikter de ger dig för att negga dem.

G-STRING
”Hej, alltså du kommer inte tro vad som händer med en vän till mig och hans flickvän. De har varit tillsammans med varandra i sex månader nu, och min vän älskar verkligen henne.
Men de hade ett jättestort gräl för några veckor sedan, och hon åkte till sin mamma för att lugna ner sig.
Medans hon var borta, var min vän så deprimerad att det slutade med att han raggade upp någon random tjej han mötte på en klubb.
Hur som helst, några dagar senare, kommer hans flickvän tillbaka, och hon hittar den där tjejens string trosor i badrummet, och hon vet att denna string inte är hennes.
Så hon konfronterar min vän om detta, och han ljuger och säger att trosorna är hans! Och att han gillar att klä sig  i kvinnors underkläder. Så jag vet inte om hans flickvän visste att han ljög och ville bara straffa
honom, eller om hon verkligen tycker detta är upphetsande eller inte, men hon sade att hon tycker det är riktigt kinky och vill att han ska ha kvinnounderkläder på sig i huset.
Så han har gjort detta i några veckor nu och är helt miserabel!
Så jag tycker att han bara skulle berätta och låta hans flickvän veta vad som hände. Vad tycker ni? Hur viktigt är tillit i ett förhållande? Eller tycker du att vissa saker bör förbli dolda, även om
det betyder att vara olycklig? ”

Fox // Älskad av tjejer, hatad av pojkvänner

One comment

  1. intressanta saker kan hittas på din blogg

Leave a Reply