Sju sätt att få en tjej kåt, tips 7

Tänkte komma med ytterligare ett tips till när man har kommit till att rulla i sänghalmen. Tjejer älskar dominanta killar, nu menar jag inte att du ska försöka strypa dem eller nåt liknande, du ska definitivt inte behandla dem som i en porrfilm heller. Men lite influenser kan du ta därifrån det skadar inte.

En sak jag brukar använda mig av är att sätta fingrarna runt halsen och bara trycka lite, kan låta sjukt men har inte märkt många saker som fått tjejerna att bli mer kåta. Gör du detta  är det extra viktigt att du har ögonkontakt med dem, helst ett leende på läpparna också.

Naturligtvis tycker inte alla om samma saker, men nästintill. Alla tjejer tycker om dominanta killar, det ligger i deras gener.

Fox // Älskad av tjejer hatad av pojkvänner

23 comments

 1. Vi älskar killar som är dominanta 😉

 2. Du är en gud!! Hoppas att alla killar läser detta!

  • Tack så mycket 🙂

  • De flesta killar känner dock redan till detta, men är för osäkra på om det ens fungerar. Tror att om tjejer i allmänhet visar vad dom gillar så kommer ni se mer självsäkerhet i de killar ni träffar ute etc.
   Peace!

 3. Blev upphetsad av att bara läsa

 4. att bli slickad på klittan mmmmmmmmummsss

 5. nick jabber

  Du pratar om tjejer i vilken ålder?

 6. koppen-lol

  Asså alla dina tips har fungerat på min tjej och i en komentar att det stod att slicka klittan fungerar och min tjej va svin kåt igår och det va du Fox som gjorde så jag fick ligg igår natt 🙂 🙂

 7. John holmes

  Fucking bullshit

 8. hahaha alla skriver bra kommentarer men sen är det john holmes som kommer med den negativa

  Tack för dina tips fox

 9. Bra tips du är en ängel Fox tack

 10. Asså har du kik?? Man blir bara kåt av att se dina tips!!

 11. naivt att tro att det fungerar på alla, det är absolut inte så… helt olika!

  • Om du läser lite mer ordentligt, så ser du att jag skrivit att detta inte funkar på alla men på otroligt många..

 12. Isak Jarbo

  Kul lol

 13. Vilka usla jävla råd och på så totalt undermålig svenska! Vad är det för mongo som har hittat på dessa ”råd”? Snälla, vilken amatör! Finns det någon icke-blind tjej som blir tänd av dessa ”råd” saknar hon sannolikt puls. Det enda sex killen som ger rådet garanterat får är sex med sig själv. Och det ska han vara jäkligt glad för.
  U S E L T ! ! !

  • Totalt undermålig svenska säger du. Verkar inte som du har stött på vad du själv skriver om. Du skriver inte helt korrekt heller om man ska vara väldigt petig och det där med sex med sig själv kunde faktiskt inte stämma mindre.

Leave a Reply