Manualen

Har precis skrivit klart ett kapitel i boken jag började med för ca 1.5 år sedan. Hade helt glömt bort den men hittade den igen idag av en slump när jag skulle leta efter lite bilder.

En bok kanske ni undrar och det jag pratar om är en bok som berör allt som har med kärlek, sex och relationer att göra. Varför jag började skriva den var helt enkelt för att många av min polare kom till mig med sina problem om både relationer och hur de skulle ragga upp tjejer. Jag berättade för dem och det har inte funnits ett par som jag inte kunnat hjälpa eller en enda tjej som inte mina polare kunnat ragga upp efter min hjälp.

Det jag gjorde för min vänner och deras flickvänner var helt enkelt att jag var med dem själv sen så ”läste jag deras tankar”. Nu säger ni säkert att det bara är ren bullshit men faktum är att det inte är det. Hur skrämmande det eller dumt det låter struntar jag blankt i. För jag kan människor och att läsa av dem och hur de tänker var en av mina första förmågor som jag ”utvecklade”.

Alla är inte likadana säger vissa. Rent skitsnack säger jag! Människor fungerar i grund och botten likadant och beter sig till kanske 90% likadant i särskilda situationer. Detta är en förmåga som i sig både varit en gåva och förbannelse. Det är inte alltid kul att alltid veta människors innersta tankar och känslor, ibland även innan de själva visste hur de kände.

Men tillbaka till boken eller Manualen som jag från och med nu kommer att hänvisa den till. Som sagt började jag skriva den för 1.5 år sedan och har nu fortsatt skriva  på den. De första kapitlen handlar om hur människor fungerar och till skillnad från bloggen är den även till för tjejer och killar som inte alltid är ute efter ett one night stand, utan den är även till för er som vill hitta en partner eller att hitta kärleken. Även den sanna kärleken kan hittas med hjälp av Manualen.

En annan fråga ni nu antagligen ställer är hur kan en kille i sina bästa år som har strulat upp tjejer hit och legat med tjejer dit kunna något om relationer? Det enkla svaret är att jag kommer från förhållanden som varit långa och lärt mig den hårda vägen om hur livet ibland leker med en..
Mina förhållanden har inte varit de bästa utan jag har haft de som varit otrogna och fått hjärtat krossat många gånger, detta är den största anledning till att jag inte tror på tjejer eller litar på er för den sakens skull heller. Men när man väl har sett förbi taggarna så har rosorna varit bland de finaste jag varit med om.

Jag kommer antagligen inte publicera några utkast eller kapitel från Manualen här utan bloggen är till mest för er ungkarlar eller män som vill lära er hur tjejer fungerar. Det kan hända att jag får sådan respons av er läsare att ni även vill ta del av de hemligheter, kunskaper och förmågor jag besitter och skriver om i Manualen att jag publicerar den här.

Fox // Älskad av tjejer men hatad av pojkvänner

One comment

  1. Thanks for posting this.. It’s been a pleasure to read 🙂

Leave a Reply