Sju sätt att få en tjej kåt, tips 5

Ett tips som man nästan alltid gör undermedvetet men som stämmer är att när man vill kyssa någon så kollar man in i den andres ögon sen ner mot läpparna sen tillbaka mot ögonen och så kan man hålla på ett tag.

Dagens tips handlar om hur man kan utnyttja den andres undermedvetna för att få dem attraherade och vilja kyssa dig.
Om du har gjort några av tipsen som jag redan berättat om och sen står mitt emot henne och kollar in i hennes ögon så ska du kolla lite längre i hennes ögon, kan du ”framkalla” glimten i ögat så gör det nu (fungerar klockrent), sen ner mot hennes läppar och sen sakta tillbaka mot hennes ögon. Om du har handen i hennes hår och kör detta tricks så ska du när du kollar henne i ögonen sakta närma dig hennes mun samtidigt som du med en lätt hand drar hennes ansikte närmre ditt. När du är någon centimeter från hennes ansikte blundar du och börjar kyssa henne.

Kan vara svårt att ”framkalla” glimten i ögat men med lite träning så blir det hela en barnlek sen. Det ni kan börja med är att le väldigt brett, det känns lite fel och konstigt men det är bara för att ni inte är vana. För när man ler brett så dras ögonmusklerna ihop på ett sådant sätt att man får ”glimten i ögat”.

Älskad av tjejer hatad av pojkvänner // Fox

3 comments

  1. Vill inte publicera ännu...

    Tja!

    Det var en kille som försökte detta på mig! Fan, blev helt till mig!

    Du är typ en GUUUUD!

    0760127204 typ call meee!

  2. Mm vet, gör han alla eller bara ett av tipsen? 🙂

Leave a Reply