5:1ornas mästare, Andy Johnson

Hey there!

Det är jag som Andy Johnson, Fox goda vän och wingman. När det gäller att fixa 51:or så är det mig man ringer. Jag har levt det här livet i snart 3 år och vet exakt vilka knappar man ska trycka på för att få som man vill. Det var även jag som fick Fox att börja spela. Jag minns första kvällen vi var ute på fältet. Han hade potential som ingen annan och som han briljerade. Birdie efter birdie med klockrena nummeravslut, en stjärna var född. Jag har tusentals rapporter och berättelser men jag har valt ut en av de senaste för färska storys är alltid mest intressanta, eller hur?

Det var en tillsynes helt vanlig vardagskväll. Jag kom hem efter jobbet, lagade mat och började smsa med ett par tjejer. Som vanligt får man många TPI:n och som vanligt väljer man ut den bästa av de som verkar ha tid för en kväll hos mig. Ikväll skulle jag göra det omöjliga, 51:a utan birdie. På fyllan kan en sådan sak förvisso vara möjlig mellan ett par som är trötta på allt kyssandes men för 2 främlingar som varken är kära i varandra eller
upphetsade innan man ses är detta en svår match att spela. Sagt och gjort, jag valde
ut en SB7:a bland mina nummer och bjöd hem henne. Stämningen var spänd. Hon försökte gång på gång bryta isen men jag valde att dämpa den med ett par neggar, allt för att bli oemotståndig. Jag satte på en film, självklart en man inte avbryter för snack, för att få en ursäkt att lägga mig bredvid henne i soffan och dämpa belysningen. Efter ca 10 min började hon åla sig som en orm kring min kropp och jag förstod att uppdraget var möjligt. Efter ett par såkallade ”torrjuckningar” slet jag av hennes små skinnbyxor och trosor och snart var 51:an ett faktum. Hon försökte gång på gång att kyssa mig men jag stod fast vid mitt uppdrag. 30 min senare var jag klar, mission completed. En 51:a utan birdie, slå den om ni kan.

För alla er som tvekar om våra teorier funkar i praktiken så kan jag med flera års  erfarenhet säga att de funkar. Ibland stöter man på förhinder men som alla vet så har varje lås en nyckel. Min lista på lyckade sargningar kan göras lång och antal 51:or ligger en bra bit över 100 så har ni frågor eller behöver tips om en brud ni vill ligga med så tveka inte att höra av er.

Andy, han din flickvän besöker när hon ”sover över hos sin tjejkompis”.

6 comments

  1. Kvinnliga former lockar alltid…

  2. När tjejer säger att man har legat med 2 så menar de egentligen 22. När killar säger att de har legat med 8 så menar de egentligen 1. När Andy säger att han har legat (5:1 med ert töntiga språk) så menar han inga, möjligtvis någon liten 98a med obefintliga kvinnliga former. Det här är bara sjukt och brutalt töntigt att ens lägga ned tid på sådana här fantasier. Antagligen har det här inlägget och alla andra inlägg på bloggen tagit lång tid att skriva då ni har lagt ned er med era nogranna beskrivningar på era dagdrömmar och då det antagligen är svårt att ens nå tangentbordet pga era pluffsiga magar!
    Hoppas att ni har jävliga runkmuskler för tyvärr killar ni kommer nog aldrig närmare era fantasier än det ni just har skrivit.

    • En sak ska ni ha cred för och det är att ni inte nämner några namn i era fantasier! Annars tycker jag att det är riktigt fint att ha fantasier och sådant. Men ett tips till bloggen är att ni kan börja måla era fantasier typ i akvarell och liknande, skulle vara spännande att se hur ni kan uttrycka sådana fantasier i färg.

      • Hahaha, roliga kommentarer man får ^^ Du kan få tro att det bara är fantasier, men allting som jag skrivit här är sant. Finns ingen historia som jag hittat på. Så alla tjejer som skrivs här på bloggen finns på riktigt och alla händelser är beskrivna precis så som det hände. Det är därför jag har denna blogg, just för att den obekväma sanningen ska komma ut

  3. Du är så jävla KoOl.

Leave a Reply