Sju sätt att få en tjej kåt, tips 2 & 3

Förra tipset handlade om handen i håret så vi går vidare därifrån.

Med en hand i håret är en bra idé att kyssa halsen gärna så ”passionerat” man kan. Svårt att beskriva hur man gör det men jag kommer visa er någon gång. Detta är ett knep som är särskilt effektivt tillsammans med att ha handen i håret. Ytterligare ett säkert kort.

Tips nummer tre kan användas innan man börjar bli intim innan man börjat hångla eller liknande. Men var noga med att fått tre TPI:n eller att hon är lite närgången. Knepet är helt enkel att ha en hand på innerlåret, behöver inte göra nånting särskilt mer än att bara låta den ligga där. Helst ska handen vara 2-5 cm från underlivet då det ger som bäst effekt. Fungerar även att ha det lite längre ut mot knät. Varför detta tricks fungerar så bra vet jag inte, men det jag vet är att det fungerar väldigt bra!

Så ut och testa nu och skriv hur det gick och till er tjejer som förnekar det jag säger: Sluta ljug.

Älskad av tjejer men hatad av pojkvänner // Fox

3 comments

  1. Finns det fler sidor där jag kan läsa mer om detta?

  2. Hälsningar från Serbien

Leave a Reply