Enfixering

Vad är enfixering? Joo när man fixerar sig vid en tjej. Totalt förbjudet i sargningskretsar. Varför är helt enkelt att som RGE:are ”får” man inte tillåta sig själv känslor som kan hindra en i sargning.

För min del är det inte ett problem längre då jag inte litar på varken kärlek eller tjejer längre. Finns äkta kärlek? Jag börjar tvivla allt mer och mer, är nästan säker på att den inte finns. För hur många tjejer har inte jag och Andy hållit på med haft pojkvän eller fästman? För många! Fast å andra sidan är det ju oss vi pratar om, finns ingen tjej vi inte kan få eller tillfredsställa!

Vi lär oss er porrigaste fantasi bara genom att prata med er, vi får er att känna som ingen annan får er. När ni är med oss får ni uppleva stimulering som ni inte trodde fanns!
När ni mött oss, kommer ni när ni har sex med någon annan kille eller pojkvän ligga och tänka på oss. Ni kommer tänka: kommer vi ses igen? För faktum är, att alla vi träffa oss och uppleva samma sak som vi fick er att uppleva just den natten. När det bara var du jag och riktigt hett och passionerat sex.

Älskad av tjejer men hatad av pojkvänner // Fox

 

Leave a Reply